Megrendelőink igényei szerint bármely nemzetközi normatíván alapuló irányítási rendszert képesek vagyunk kiépíteni, vagy már létező irányítási rendszerhez integrálni.

Az irányítási rendszerek bevezetését és tanúsíttatását (megfelelőség igazolását) követően – a megrendelő igényei szerint – tanácsadási tevékenységünkkel támogatjuk a rendszer karbantartását, működtetését, fejlesztését.

A rendszerépítési munka megkezdése előtt partnereink részére tájékoztatást adunk a megvalósítandó feladatokról, illetve felmérés alapján – a folyamatok bonyolultságának, a szervezet összetettségének megfelelően – adunk ajánlatot. Amennyiben mód van rá, igyekszünk megtalálni mindazon lehetőségeket, melyekkel a feladat egyszerűsíthető, illetve támogatható.

Segítünk kiválasztani a tanúsító (megfelelőséget jóváhagyó) szervezetet, illetve együttműködünk a kapcsolattartásban, az auditok és más eljárások előkészítésében és végrehajtása során.

A rendszerépítés során rendszeresen konzultálunk a megrendelő munkatársaival, a konzultációk alapján alakítjuk ki az eljárásokat leíró rendszerdokumentumokat, és mindaddig javítjuk, tökéletesítjük azokat, míg a legmegfelelőbb megoldást meg nem találjuk. A bevezetést, tanúsítást próbaüzem – és ha szükséges további javítások – előzik meg.

Munkánk során alkalmazott fő irányelveink az alábbiak:

  • A rendszer kiépítése során a lehető legkisebb többletterhelés essen a megrendelő munkatársaira. – A rendszerdokumentumokat mi készítjük el, a megrendelő feladata az ellenőrzés, jóváhagyás és a már bevezetett eljárások működtetése.
  • Az általunk kialakított rendszer adminisztrációja a lehető legegyszerűbb – de a szabványkövetelményeket teljes mértékben teljesítő – legyen, a bevezetett rendszer csak az elengedhetetlen mértékben terhelje a szervezet adminisztrációját.
  • A kiépített rendszer a legnagyobb mértékben igazodjon a megrendelő szervezetének adottságaihoz, igényeihez. Minden szervezethez igyekszünk megtalálni a leghatékonyabb eljárásbeli megoldásokat.
  • A sikeres teljesítésre szerződéses garanciát vállalunk.

Néhány érdekesség és tények, amelyekre büszkék vagyunk:

– a legnagyobb méretű szervezet, amelyet tanúsításhoz segítettünk: 1080 fős.

– a legkisebb méretű szervezet amelyet tanúsításhoz segítettünk: 1 fős.

– sikeresen működtünk együtt dán, svéd, francia, német, osztrák, japán, vietnami, lengyel nemzetiségű partnereinkkel is.

– a legösszetettebb, általunk kiépített, integrált irányítási rendszer 9 szabvány, illetve szabályozó követelményrendszer tekintetében bizonyította megfelelőségét.