Az eco-line® és az eco-line mini® technológia a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, számos referenciánk kiemelten védett területen valósult meg és üzemel.
Az eco-line mini® és eco-line® moduláris biológiai szennyvíztisztító berendezések terméksorozatait, a kommunális és ipari szennyvizek tisztítására fejlesztette ki dán partnerünk, az elmúlt harminc évben.
Mindkét termékcsalád referenciái az Északi-Sarkkörtől az Egyenlítőig megtalálhatóak; az Amerikai Egyesült Államokban, Panamában, Kuvaitban, Szaud-Arábiában, a Fülöp-szigeteken, Vietnámban és az uniós tagállamokban egyaránt fellelhetőek.
Az eco-line® szennyvíztisztítók szigorú tisztítási határértékeknek képesek megfelelni, ezért telepítésük ott is lehetséges, ahol a tisztított szennyvizet közvetlenül a természetbe kell visszajuttatni, a környezet károsítása nélkül.
Ez a lehetőség a természet vízháztartásának egyensúlyát szolgálja, és a termékcsalád kifejlesztésének "környezetfilozófiai" alapgondolata.
Az eco-line mini® és eco-line® moduláris szennyvíztisztító telepek kapacitása modulárisan növelhető. az eco-line® termékcsalád 5-től 65.000 lakos egyenérték [LE] kapacitásig - lépcsőzetesen növelhető teljesítménnyel - alkalmazható.
A mini és a nagyobb rendszer egyaránt képes a szennyvíztisztítás minden fontos technológiai műveletét megvalósítani, tehát alkalmazásuk a szigorúan szabályozott környezetvédelmi övezetekben is lehetséges.
A Eco-Line® szennyvíztisztítók beruházási költségei általában alacsonyabbak az azonos kapacitást képviselő más berendezéseknél, üzemeltetési költségeik pedig lényegesen kisebbek a megszokottnál.